Home

Achtergrond 182 x bekeken 1 reactie

'Tuinbouw bakt niets van sectorpromotie'

De Nederlandse tuinbouw doet aan "communicatieve inteelt" en laat zo kansen liggen om het slechte imago aan te pakken.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    jol

    zit iets van waarheid in. Daarbij komt nog dat agrarische mensen - mensen geen ondernemers- doem denkers zijn. Menig vergadering erger ik me dood aan het geklaag. Pas op het moment dat alle oud filosoven zijn vertrokken en er alleen nog maar ondernemers over zijn zal dit veranderen. Jammer dat er aan de andere kant van de natuurfreaks zitten die het behoud van familie bedrijven propageerd wat ook weer echte ondernemerschap de kop indrukt. ...en dan krijg je weer de volgende discussie, wat is een echte ondernemer?

Of registreer je om te kunnen reageren.