Home

Achtergrond

Ravensbergen hoopt op grote opkomst

Veilingvoorzitter Gerrit Ravensbergen van FloraHolland hoopt op een grote opkomst tijdens de ledenvergadering op 19 september waar over de fusie met Aalsmeer wordt gestemd.

Dat zegt hij in een interview in veilingblad FloraHolland Visie.

"Ik kom liever met de hakken over de sloot met een grote opkomst dan dat er een grote meerderheid vóór is met een kleine opkomst. De opkomst legitimeert het besluit. Een grote opkomst op 19 september is de beste waarborg voor een optimaal besluit", zegt Ravenbergen.

In het interview reageert de voorzitter ook op het geluid dat de fusieveiling zo groot is dat er niet meer zal worden geluisterd naar de leden. "Wie op een vergadering een opmerking maakt, wordt gehoord. De tijd dat leden op een veilingvergadering hun mond niet open durfden te doen, is echt voorbij". Verder zegt hij: "Een veiling die niet luistert? Kom nou toch. Teelt- en handelsbedrijven zijn zo groot geworden dat een veiling wel zal moeten luisteren. De veiling is dienstbaar, of is niet", zegt Ravensbergen in het veilingblad.

Gaat u stemmen? En zo ja, wat? Praat hier mee op het forum van het Vakblad voor de Bloemisterij

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.