Home

Achtergrond 6 reacties

PvdA wil akkerbouwers korten op toeslag

Nu de verplichte braak volgend jaar op nul wordt gesteld wil de PvdA akkerbouwers met 5% korten op hun inkomenstoeslag.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  dirk

  Die rooien zijn nooit te vertrouwen, zodra die in de regering komen gaat het geheid weer mis. Toch moeten wij van die toeslagen af. Die maken ons afhankelijk, Het is voor veel boeren ook gewoon zitten, pootje geven en de toeslagen ontvangen. Het is een sociale toeslag om boer te kunnen blijven.
  Wij boeren zijn nog steeds dom. Zodra er een tekort is gaan we als een idioot meer produceren, precies wat anderen graag willen. Op dit moment is het de tijd om juist iets minder te produceren. Je ziet het met de granen, even iets te weinig en we hebben een mooie prijs. Met de melk hetzelfde, maar wanneer het quotum er af gaat zal er snel voldoende zijn zodat de prijs weer naar beneden kan. De varkenshouders weten het nu ook, een aantal redelijke jaren hebben geleid tot een uitbreiding van de aantallen, met het gevolg dat er nu teveel zijn. Bij de vleeskuikens zijn er nu nog te weinig broedeieren, waardoor er een relatief tekort is. het schijnt dat hier snel een einde aan komt. De uitbreidingen in deze sector zullen de opbrengstprijzen doen dalen.
  Allemaal slechte voorbeelden, minder produceren voor een beter saldo is de juiste weg.
  Groeten,
  Dirk.

 • no-profile-image

  QQ

  Geen enkele rooie is te vertrouwen met jouw portemonee.

 • no-profile-image

  richard

  pvda is nu niet en nooit voor agro geweest maar dat was toch al bekent? of ken je de bijbel niet ,HaHa Die 10% extra heb de mannekes nodig voor hun linkse idee(kost alleen maar; Onnodig EXTRA) En NIET te VERGETEN om Die waalkens netje's op bevel laten blaffen en pootje's te geven aan pvd etc.

 • no-profile-image

  hendrikus

  pvda staat dat niet voor partij voor de akkerbouwers

 • no-profile-image

  Joris

  Je ziet wel weer dat PVDA tegen de agrariers zijn. Of te wel nooit op deze partij stemmen. De ministers krijgen wel 10 % extra,waarvan ,waarom ?

 • no-profile-image

  B.J. Huizing

  Van je collega's moet je het maar hebben (Waalkens). Mijn Opa zei het al: ,,rode boeren zijn niet te vertrouwen".

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.