Home

Achtergrond 179 x bekeken 2 reacties

Pleidooi voor regeling Particuliere Opslag varkensvlees

LTO en boerenorganisaties uit Engeland, Frankrijk en Denemarken pleiten in Copa-verband bij de Europese Commissie in Brussel voor het instellen van een tijdelijke regeling voor Particuliere Opslag van varkensvlees.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  bert

  Moet de gemeenschap weer meebetalen voor mensen die iets produceren waar schijnbaar niemand op zit te wachten.

 • no-profile-image

  w.v.gemert

  Als varkenshouder ben ik tegenstander van PO, in het verleden is de subsidie niet bij de producent terecht gekomen waar hij voor bedoelt was maar bij de slachterijen.Verder loopt het ons ook nog eens voor de voeten als de markt gaat herstellen.Een alternatief is een tijdelijke vergoeding voor lichter te slachten ,daaraan evenveel geld besteden dan aan de PO als daarna de vraag hersteld kan de markt zijn werk weer doen. De totale vlees productie is lager,dus de markt hersteld sneller.
  Het beste is geen PO

Of registreer je om te kunnen reageren.