Home

Achtergrond 176 x bekeken 5 reacties

Planbureaus zeer kritisch op initiatief Milieudefensie

Het Burgerinititief "Stop fout vlees" van Milieudefensie is vrijwel kansloos na de analyse die die twee planbureaus vanochtend in de Tweede Kamer hebben gepresenteerd.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  jol

  dus M.S. BEASTLY, u propageerd kinderarbeid. wij gaven al het goede voorbeeld en door te zorgen dat al deze werkzaamheden naar andere landen gaat propageerd u dus kinderarbeid.
  iets klopt er hier niet in het verhaal.

 • no-profile-image

  jim

  Daar gaat weer een hoop belastinggeld naar nutteloze onderzoeken die als gewoonlijk uitdraaien op niets en waar het antwoord van te voren al duidelijk is. De pvd en milieudefensie kosten de burger klauwen met geld.

 • no-profile-image

  Boertje

  Als de veehouderij zo vervuilend is, waarom wordt er op biogas, hout verbrandings ovens en andere "groene" energie verwekkers subsidie gegeven?
  Is het energie verspilling en vervuiling als het door een dier gaat en bij een andere vorm groene energie?

 • no-profile-image

  m.s.beastly

  kinderarbeid en slavernij is ook "Foute Economie" en wordt geweerd in Nederland. Als het excuus wordt gebruikt dat het dan in het buitenland wèl gebeurd betekend juist dat ergens het goede voorbeeld moet worden gegeven. Geweldige kans voor Nederland om de beschaving hier te laten beginnen. CDA sluit aub de dieren in jullie christenhart.

 • no-profile-image

  Rianne Memelink

  Nou zo'n geweldige kans vind ik het niet. Volgens mij kleven hier 10 keer zoveel nadelen aan als voordelen.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.