Home

Achtergrond 4 reacties

PT dekt zich in tegen bezwaar

Om een mogelijk grote toestroom van bezwaren tegen productschapsheffingen voor te zijn, denkt het Productschap Tuinbouw er over om nulheffingen te sturen naar bedrijven.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  jos

  dit is allemaal niet mogelijk wat min verburg wil .Laat haar maar gewoon naar huis gaan om de koeien van haar vader te melken .zij moet meer meewerken in het stoppen van uitmelken van de agrarische sector dandoet zij misschien eindelijk iets goeds groeten \\\\\\\\\\jos de \boer

 • no-profile-image

  Arjan

  Het PT wordt bang dat ze hun zaakjes gaan verliezen. Dus tegen de nulheffingen moeten we ook bezwaar maken omdat je daarna ook geen rechten meer hebt om bezwaar aan te tekenen. Een nulheffing is natuurlijk ook iets wat niet kan kloppen maar is een schijngebaar om de boeren en tuinders tevreden te stellen. teken je geen bezwaar aan dan kun je alsnog verliezen

 • no-profile-image

  Bram

  De schappen zijn gebouwd op drijfzand. Toch zijn ze nog steeds in staat om de ondernemers grote bedragen af te troggelen. Nu de rechter ook aantoont dat schappen maar wat aan klungelen proberen de schappen met steun van Gerda de wet aan te passen. Je mag van een boerendochter toch verwachten dat ze zo veel practisch inzicht heeft, dat ze de overbodige schappen opheft. Helaas!!

 • no-profile-image

  Peter

  Wanneer stopt deze ellende eens,kan de minister c.s. eindelijk eens toegeven dat dit een absurde situatie is en een eind maken aan deze ondoorzichtige zich zelf in stand houdende uitzuigers.

Of registreer je om te kunnen reageren.