Home

Achtergrond 169 x bekeken 2 reacties

Opbrengst boerenwandelpad berekend

De aanleg van een wandelpad over boerenland kost geld, maar levert ook geld op.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  DJ

  In het artikel mis ik de indicatie voor een redelijke vergoeding voor de boer, die het wandelpad mogelijk maakt. Dat zal ongetwijfeld wel weer een sluitpost van de begroting zijn; boeren moeten het weer bijna voor niks doen. Niet aan beginnen mensen, naast overlast wordt je er financieel alleen maar slechter van.

 • no-profile-image

  willem

  Je klets uit je nek DJ, zoals bijna altijd bij ons boeren. Soms word ik onpasselijk van al dat negativisme.
  Er is in sommige gebieden een heel lucratieve vergoeding voor langere tijd voor het toestaan van wandelaars, het laten aanleggen en onderhouden van een pad en dat voor lange tijd. Niks overlast niks financieel slechter!

Of registreer je om te kunnen reageren.