Home

Achtergrond

Nu ook warme chocomel uit de Senseo

Zuivelproducent Friesland Foods komt met een chocomelcup die in de Senseo koffiezetapparaten past.

Dat heeft het bedrijf vandaag bekendgemaakt. Warme chocolademelk is na koffie en thee de derde warme drank die de consument voortaan in een Senseo kan maken. In de cups zit geen poeder, maar een speciaal chocoladeconcentraat. Het nieuwe, gepatenteerde product is vanaf volgende week in de winkel te krijgen.

Thee, de vorige warme drank die Friesland Foods in Senseo, was geen doorslaand succes, erkent een zegsman van het bedrijf. "Maar thee zetten is achteraf gezien ook geen intensieve handeling'', verklaart hij. "Het maken van warme chocolademelk vergt, net als koffie zetten, veel meer handelingen.''

Uit onderzoek van Friesland Foods blijkt dat Nederlanders steeds meer warme chocolademelk drinken. De consumptie van de Oudhollandse lekkernij zou in 2006 met ruim 12 procent zijn gestegen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.