Home

Achtergrond 236 x bekeken 4 reacties

Kippen in klas roepen protest op

Kippen mogen niet meer naar klaslokalen toe.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Lies

  Wat een indiane verhalen,weten die mensen wel wat kippen zijn,van een
  plaatje zeker.
  Met kippen kun je zelfs praten,gaa een in een koppel kippen ziten,ze komen naar je toe zitten op je knie en vinden het leuk als je ze aid.Vroeger waren het huisdieren
  Het gaat toch al te ver bedompt in de lokalen voor kippen,en de kinderen dan,ZIJN DIE MINDER dan kippen
  Gebruik een je nuchtere verstand als je die nog bezit.

 • no-profile-image

  Juf met humor

  Beste liesje, nu jij al in groep twee van de lagere
  lage school zit, moet je wel goed opletten wanneer juf nederlandse taal onderwijst.
  Dan kan jij later ook goed nederlands schrijven.
  Heel belangrijk want dan word jij ook voor vol aangezien.

 • no-profile-image

  Henk

  Beste Juf met Humor,
  Wat moet dat lastig zijn om niet bij de les te kunnen blijven. U als vakvrouw moet toch steeds opletten waarover de les gaat.
  En niet ieder schrijft foutloos nederlands. Wat Liesje wilde zeggen was volkomen duidelijk, maar dat wilde u natuurlijk niet horen.
  Als ervaringsdeskundige kan ik u zeggen dat kippen van deze uitstapjes geen enkel negatief gevolg ondervinden. U had toch beter moeten opletten toen er op de P.A. les werd gegeven over kippen.Oh, dat stond niet op het lesprogramma? Ach ja, je hoeft ook niets te weten om een ander af te breken. Zo gaat het meestal met al die z.g. dierenbeschermers.

 • no-profile-image

  alex welbergen

  Kippen worden maar al te graag geliefkoosd. Heb thuis 14000 scharrelhennen, die nu twee weken aan de leg zijn. Pak ze maar eens in de handen, en streel ze onder de vleugel tegen het lichaam van het dier aan. Dit vinden ze maar al te fijn. Een herkenbare kip uit een koppel komt er de volgende dag zelfs voor terug. Je moet wel weten waar je moet aaien. Wij dragen als ondernemers/boeren zorg hoog in het vaandel. Te vaak wordt over ons anders gedacht. Zorg voor dieren heeft ook onze aandacht, hoeft geen actiegroep voor in het leven te worden geroepen. Ga kinderen maar duidelijk maken waar hun voedsel vandaan komt, is veel belangrijker. Over niet al te lange tijd wordt hier geen voedsel meer geproduceerd als we zo doorgaan met kritiek uiten. Dan komt het uit landen die op dit moment weinig met zorg voor dieren uit te staan hebben.

Of registreer je om te kunnen reageren.