Home

Achtergrond 4 reacties

De Heer vertrekt bij Avebe

Bestuursvoorzitter Gert Hein de Heer vertrekt bij zetmeelconcern Avebe.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Harry Brouwer

  Helaas doet zich zo langzamerhand het vreemde verschijnsel voor dat iedereen die zegt te weten hoe het moet met AVEBE binnen enkele tijd het bedrijf verlaat. Blijkbaar hebben ze niet het lef of het inzicht hun voornemens waar te maken. Hetzelfde punt betreffende inzicht is ook te maken t.a.v. de verantwoordelijken voor de aanstelling van deze bestuurders; hebben zij wel de capacaciteiten om de juiste mensen uit te kiezen... Of is de keus bij AVEBE zo beperkt dat dit de beste waren ??? Dan is het droevig gesteld. Temeer daar er wel een zwaar beroep gedaan wordt op de leden / leveranciers om dit zwabberend schip boven water te houden. Zonder enige garanties wordt van de leden een positieve toekomstvisie verlangt, naar het verleden mag niet meer gekeken worden. Maak er maar een NV van, iedereen kan er wel / geen aandelen van kopen en koppel leveringsrecht en financieringsplicht niet langer aan elkaar. Ik hoef geen aandelen Albert Heijn te bezitten om er boodschappen te kunnen doen. Helaas zit Avebe waarschijnlijk zover in de schulden dat de banken deze ontkoppeling niet zullen toestaan, ze hebben nu de schamele eigendommen van de leden als onderpand voor de financiering van een zetmeelreus met evenwichtsstoornissen. Misschien dat AKZO NOBEL er, na de overname van National Starch, nog een brachegenoot bijzoekt. En anders zetten we AVEBE gewwoon op Marktplaats.nl. Tegen elk aannemelijk bod.

 • no-profile-image

  Schneyder

  Ik ben voor een onafhankelijk onderzoek naar de redenen waarom zoveel (top) bestuurders binnen de korste keren Avebe verlaten.

 • no-profile-image

  avebe lid......

  Nu het zoveelste bestuurlijke drama op rij een feit is doet zich de volgende vrag voor:

  Zijn de leden er bij gebaat om een onderzoek te laten uitvoeren waarbij word gekeken om "AVEBE" bestuurlijk onder te brengen bij een andere aanverwante cooperatie. Kennlijk zijn directies daar in staat wel naar behoren te functioneren,cq de leden/boeren belangen te laten prevaleren.

 • no-profile-image

  j jannsma

  verlaat De HEER AVB,of is het dhr de Heer?

Of registreer je om te kunnen reageren.