Home

Achtergrond 337 x bekeken 7 reacties

De Boerderij Uitdaging

Win jij die tiendaagse reis voor twee personen naar Canada? Meld je dan nu aan voor de Boerderij Uitdaging!

Wat is de Boerderij Uitdaging? – Een spel op Boerderij.nl dat 8 weken duurt (21 oktober t/m 14 december) en waaraan acht boeren/boerinnen deelnemen

Wat moet ik dan doen? – Je krijgt elke week een opdracht met vijf vragen die je van maandag tot en met vrijdag moet oplossen op de site van Boerderij.

Wat voor soort opdrachten krijg ik? – Je krijgt vaktechnische vragen en typische boerendilemma’s voorgeschoteld. Je kunt ook gevraagd worden om foto’s en filmpjes te maken. Een voorbeeld van een dilemma is: jij wilt het ouderlijk bedrijf overnemen, maar krijgt de financiering niet rond. Je moet tot een goede afspraak komen met je broer en drie zussen. Je vader steunt jou, je moeder de andere kinderen. Hoe los je dit op?

Wat wordt verder van mij verwacht? – We verwachten van je dat je het hele spel enthousiast uitspeelt en dat je elke week jouw complete bijdrage op de site van Boerderij levert. Je schrijft telkens een stukje waarop bezoekers kunnen reageren. Hoe meer mensen je enthousiast weet te maken en mee laat doen, hoe beter. Uiteraard komen er ook foto’s en filmpjes van je op de site.

Wat kan ik van Boerderij verwachten? – We komen langs voor een introductiefilmpje. We stellen tevens een videocamera ter beschikking waarmee je kunt filmen en fotograferen. Daarnaast beloven we je natuurlijk een aantrekkelijk spel waarbij je jezelf en je bedrijf goed in de kijker kunt spelen!

Hoe weet ik dat ik de opdracht gewonnen heb – Dat bepaalt een deskundige jury van Boerderij. Tevens kunnen bezoekers van de site stemmen. Dus verzamel zo veel mogelijk fans! Over de uitslag wordt in geen geval gecorrespondeerd.

Kunnen alle boeren meedoen? – Ja, en ook boerinnen. Ze moeten wel kunnen aantonen dat ze opvolgers zijn.

Meld u nu aan! Vul het onderstaande formulier in.

Foto

Marcel Henst

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Miriam Berkvens

  Hallo,

  ik las dat je als boerin alleen mee kunt doen als je opvolgster bent, dus niet als je samen met je "boer" een bedrijf van 1100 zeugen runt?

  groetjes Miriam

 • no-profile-image

  Marcel Henst

  Alle boeren en boerinnen kunnen meedoen als ze opvolger dan opvolgster zijn.

 • no-profile-image

  lia rops

  Hoezo alleen opvolgers?

 • no-profile-image

  Michiel Nooijen

  Mag ik wel meedoen voor onze toekomstige opvolgers ??? ( zijn nog allemaal in de luiers )
  Groetjes Michiel

 • no-profile-image

  rian

  Ik wil ook wel een reisje winnen, maar als je al een bedrijf hebt mag je niet meedoen.... beetje raar.

 • no-profile-image

  Peter

  idd, een beetje raar. Ik wil ok wel mee doen, alleen men broer neemt het bedrijf over, dus ik kan toch ook op die vragen antwoorden!? En ik werk trouwens ook volop in de food-business.

 • no-profile-image

  maaike

  Kijk ook eens op www.debesteboer.nl

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.