Home

Achtergrond 304 x bekeken 3 reacties

Bietentelers krijgen hogere premie om te stoppen

Boeren kunnen fiks meer geld krijgen dan voorheen als ze stoppen met de teelt van suikerbieten.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  arie/janwillem maas

  eigenlijk een vreemde zaak, wij hier in Kazakhstan worden aan gemoedigd om meer suikerbieten te telen. Onze kosten zijn vergelijkbaar met Nederland maar we krijgen zelfs meer betaald dan een Nederlandse verbouwer. Dus bietenboeren verhuis naar ons mooie Kazakhstan
  arie/ janwillem maas agropak b.v

 • no-profile-image

  Hans Vantieghem

  De suikersector afbouwen en veel goedkopere rietsuiker invoeren lijkt vrij gemakkelijk maar dat is wel erg kortzichtig . Monopolie lijd onheroepelijk tot een katastrofe . Wedden dat Mvr. Fisher-Boel bij haar pensioen een vet betaalde bestuurzetel krijgt in de raad van bestuur van Coca-Cola Denemarken !!!

 • no-profile-image

  Hans Vantieghem

  Ik heb opzettelijk : Monopolie lijd naar een catastrofe met een LANGE IJ geschreven want het is een lijdensweg en geen leiden naar opleving .

Of registreer je om te kunnen reageren.