Home

Achtergrond

André Beijers

Register-accountant André Beijers is vanaf 1 september 2007 de nieuwe financieel directeur van ForFarmers.

André Beijers is oprichter en mede-eigenaar van het bedrijf Corporate Potential, dat actief is op het gebied van projecten in de gezondheidszorg. Daarvoor was de nieuwe financiële man van ForFarmers werkzaam bij aardappelzetmeelconcern Avebe en bij Unilever. Zijn werkzaamheden verrichtte hij in die periode voornamelijk in het buitenland zoals Engeland, Zuid-Korea en Midden-Amerika. André Beijers heeft een brede financiële en internationale ervaring, die uitstekend past bij de internationale ambities van ForFarmers.

ForFarmers
Postbus 91, 7240 AB Lochem
telefoon 0573-288807
fax 0573-288877,
info@forfamers.eu
www.forfarmers.eu

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.