Home

Achtergrond 2 reacties

Albert Heijn: markt doet zijn werk

Supermarkten zijn niet van plan om zomaar de prijzen voor varkensvlees in hun winkels te verhogen.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Henny

    De markt mag inderdaad haar werk doen, maar dan moeten de inkopers het spel ook eerlijk spelen. Als je in de krant leest dat de produkten in de supermarkt duurder worden door een hogere voerprijs zakt je broek toch wel af. Ik meen toch dat de varkenshouders dit voer in moeten kopen en niet de supers. Voor een compensatie voor de hogere voerprijs zijn de superstunters niet thuis, maar om de hogere winstmarge te verdoezelen wordt wel dit argument gebruikt. Wie het weet hoe dit op te lossen is mag het zeggen. Een ding weet ik wel, eerlijk duurt het langst.

  • no-profile-image

    Michel

    Dan zal varkensvlees volgend jaar wel erg duur worden bij appie. Want ook dan zal de markt zijn werk doen. Ik stel voor dat appie dan aan de laatste mem ligt.

Of registreer je om te kunnen reageren.