Home

Achtergrond 282 x bekeken 6 reacties

Veevoerprijzen blijven stijgen

Veehouders moeten de komende periode rekening houden met een flinke stijging van de mengvoerprijzen.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  bert

  ik hoor op de radio dat nutreco met cucces de winst heeft laten groeien. ze weten met cucces de extra hoge inkoop kosten van de grondstoffen door te berekenen naar de klanten EN OOK DE WINST WETEN TE VERHOGEN. JA JE HEBT ALLEEN MAAR DOMME BOEREN. Het dier- en visvoedingsbedrijf Nutreco heeft over het eerste halfjaar het bedrijfsresultaat zien stijgen met 22% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Met 30,4 mln euro overtreft het bedrijf de verwachtingen van analisten.

 • no-profile-image

  koos bos

  Veevoerdirecturen gaan dus voor de kassa en niet voor veilig voedsel. Betaal toch gewoon een eerlijke prijs voor goede tarwe en gun iedereen een goed inkomen dus ook de akkerbouw.

  Koos Bos

 • no-profile-image

  last

  het is de realiteit; de wet van vraag en aanbod.
  geen probleem zou je denken,dat geldt ook voor de melk(prijzen). inderdaad, dat gaat ook op voor de melkprijs. allen niet voor ONZE melkprijs. de boeren krijgen de alsmaar oplopende kostprijs niet betaald. de DDB heeft hier een degelijk en eerlijk antwoord op......echte ondernemers worden lid!

 • no-profile-image

  Johan Besten

  moet de 3 euro per ton geen 30 euro per ton zijn?

 • no-profile-image

  joepie

  dit ging over voerprijzen hoor en niet over melk...kom op jongens van de ddb, niet te pas en te onpas leden werven...de melkprijs volgt de markt echt wel en natuurlijk mag het sneller. Maar alleen een beetje stampvoeten als je je zin niet direct krijgt??? ik weet het niet...

 • no-profile-image

  wilco

  Ja, dat klopt. Het is 3 euro per 100 kg

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.