Home

Achtergrond 172 x bekeken 1 reactie

Veetransport overbodig bij clustering van bedrijven

Veetransporten moeten drastisch aan banden, zowel over lange afstanden als in eigen land.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Dorien

    Gesloten bedrijven is een goede oplossing. Maar pas op om er bij te vermelden dat ze op locatie moeten worden geslacht. Dat is dan een doodsteek voor de gezinsbedrijven die als ze gesloten zijn nu nog met de rest kunnen concuren. Deze kunnen dan volle wagens afleveren. Door alles op een locatie te realiseren kan dat alleen in het groot. Daar zijn ook veel weerstanden tegen. Binnen Nederland gesloten bedrijven kunnen prima in Nederland of net over de grens worden geslacht. De afstanden hier zijn niet groot.

Of registreer je om te kunnen reageren.