Home

Achtergrond 6 reacties

Ongeregeldheden bij kamp dierenactivisten Appelscha

Bij het dierenactivistenkamp in Appelscha is het in de nacht van donderdag op vrijdag tot een gewelddadige confrontatie tussen actievoerders en de politie gekomen.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Dorien

  Mensen die hun gezicht bedekken om niet herkent te worden en dat zijn er veel als je de beelden van de activisten bekijkt en als ze ook geen ID bewijs bij hebben, zijn voor mij net zo erg als terroristen. Als je niet herkent wil worden dan ben je iets van plan wat bij wet verboden is. Je bent vanaf je 14 jaar verplicht je te legitimeren. Deze regel geld ook voor dierenactivisten.
  Als ze zo goed zijn voor dieren moeten ze ook laten zien wat er al is verbeterd. Dat er ook transporten zijn die hun dieren wel eten en drinken geven tijdens een transport. Maar dat zullen deze organisaties nooit toe geven of die beelden laten zien aan hun achterban. Dat komt niet ten goede aan hun strijdlust.

 • no-profile-image

  Henk

  Deze mensen schreeuwen dat ze zo lief zijn voor dieren. Waarom zijn ze dat dan niet tegen agenten, die gewoon hun werk uitvoeren?

 • no-profile-image

  margreet

  de overmacht aan politie hier in het dorp is belachelijk.., ze wekken door hun gedrag zelf irritatie op.. Controleren van identiteitskaarten zonder geldige reden..?
  Die lui worden als criminelen of terroristen gezien, waar slaat dat op.. Ik ben blij dat er tenminste mensen opstaan om tegen alle dierenleed in opstand te komen.. Mensen die de bioindustrie toestaan en het vlees eten wat daarvandaan komt.., dat zijn pas criminelen..
  Ik ben een gewone inwoner van A. maar heb sympathie voor mensen die opkomen voor wezens die zichzelf niet kunnen verdedigen.

 • no-profile-image

  richard

  Dus ''schijterd'' die zich diersaver noemt zonder naam wel laf he' net als jullie gemene acties die soms in het geheim gebeuren=LAAT JE TOCH ZIEN ALS JE VOOR JE STANDPUNT UIT KOMT EN ZONDER GEWELD ,WANT DAT ROEPT WEER GEWELD OP !! jullie zijn in mijn open ogen lafbekken want vaak geen naam en zoals hier geen IDkaart je mag de mijne wel zien hoor verder mogen ook JULLIE je mening geven maar op EUROPEES REGELS SAMEN he' MVG een agrarier Richard

 • no-profile-image

  Marcel

  Ik kan helaas niet vinden hoeveel personen dat er zijn gearresteerd, of is dit een groep "mensen" die andere rechten hebben dan de gewone burger?
  Wat gebeurd er toch in ons land???

 • no-profile-image

  Dierenbeschermer

  Alleen moslimterroristen hebben andere rechten marcel.
  Dat weet jij ook wel.
  Dierenbeschermers moeten het helemaal zelf doen.
  Met alle risico's van dien.
  Ben jij niet benieuwd of de politie met onmiddelijke ingang, de Echte broedplaatsen van de ECHTE terreur (mosketen)gaat controleren bij DE DEUR ???

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.