Home

Achtergrond 201 x bekeken 3 reacties

(On-)waarheden over de landbouw

Biologische landbouw is niet beter voor het klimaat dan reguliere. En het is vreemd dat de EU de winning van brandstoffen uit eenjarige gewassen sterk stimuleert, vindt Wouter van der Weijden, directeur van de Stichting Centrum voor Landbouw en Milieu (CLM).

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Leo

  Inderdaad, het is gewoon één grote hype. Er zijn veel wetenschappelijke studies die het tegendeel beweren, maar in de doofpot worden gestoken door machtige instanties zoals het IPCC. Ik ga hier niet alles nodeloos uit de doeken doen, maar je moet maar eens op deze site lezen. Let wel, je moet zeker een halve dag uittrekken om alles op je gemak door te nemen, want de informatie die ze geven is wetenschappelijk onderbouwd maar toch in zeer interessante mensentaal weergegeven.
  Ik wind me niet meer over op over al die abnormale maanden, het spijtige is enkel dat we zullen verplicht worden om meer belastingen te betalen voor elke onzinnige maatregel die de regering uitwerkt om haar staatskas te vullen ipv het milieu te sparen. Ik heb drie maanden geleden een serieus gefundeerde brief gestuurd naar onze minister van leefmilieu en transport, maar tot nog toe nog geen antwoord. Ze vinden waarschijnlijk geen tegenargumenten op mijn betoog.
  Ziehier de link: http://www.stichtingklimaat.nl/
  Braatsche

 • no-profile-image

  flip futur

  Overbevolking is de uiteindelijke oorzaak van ALLE problemen van nu en meer nog, die van de TOEKOMST.
  Kijk op overbevolking .nl
  dan snap ook jij het wel.

 • no-profile-image

  Arnold

  Iedereen zou de op het Engelse Channel4 uitgezonden documentaire ''The Great Global Warming Swindle'' moeten zien (Youtube). Moeder Aarde produceert zelf 96% van alle kooldioxide, de totale mensheid is goed voor slechts 4% en het wereldwijde transport (boten, vliegtuigen vracht- en gewone auto's weer voor 4% daarvan -dat is erg weinig, te weinig om van invloed te zijn). Natuurlijk warmt de Aarde op, dat heeft ze altijd gedaan en ze wordt ook weer kouder. Geofysicus prof. dr. Krooneneberg onlangs in een TV-uitzending: ''Onze voorouders liepen op wat nu de bodem van de Noordzee is, hoezo zeespiegelstijging!''
  A van den Berg

Of registreer je om te kunnen reageren.