Home

Achtergrond 370 x bekeken

Nieuwe directeur Fresh Forward

Ir. Wim Aalbersberg is benoemd als directeur van Fresh Forward, een van de belangrijkste aardbei-veredelingsbedrijven in Nederland.

Aalbersberg volgt per 1 juli 2007 H. van Riessen op die per die datum zijn functie als interim directeur heeft neergelegd. Aalbersberg is vanaf de oprichting in december 2005 al werkzaam als Marketing Manager bij Fresh Forward Marketing.

Ook heeft Fresh Forward sinds kort een nieuwe veredelingslocatie in Eck en Wiel. Hier wordt het veredelingswerk en de beproeving van nieuwe rassen uitgevoerd, in kassen, in tunnels en in de vollegrond.

Fresh Forward is, met onder meer Sonata en Figaro, de bekendste Nederlandse veredelaar van nieuwe aardbeirassen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.