Home

Achtergrond 2 reacties

Meer aandacht voor biologische boer

Het kopen bij de biologische boer moet meer onder de aandacht van de consument komen.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Judit

    Eindelijk weer eens een goed initiatief!

  • no-profile-image

    een hardwerkende boer

    Prima, breng de biologische boer maar eens goed onder de aandacht van de consument. Leg maar eens uit hoeveel schade de biologische boer veroorzaakt door bv niet aan phythoptora bestrijding te doen. ( goed voor de natuur zijn? ) of leg maar eens uit dat biologische scharrelkippen met hun prachtige snavels heuse kannibalen zijn. ( over diervriendelijkheid gesproken) Consumenten voorlichting is een hele goede zaak. Mensen die totaal geen kijk hebben op het leven en werk en de verantwoordelijkheid voor de natuur van een boer maar alleen uit onkunde roepen om diervriendelijkheid en biolische producten mogen wel eens goed voorgelicht worden wat echt ZORG DRAGEN VOOR DE NATUUR inhoud.

Of registreer je om te kunnen reageren.