Home

Achtergrond 318 x bekeken 1 reactie

LTO: wie verzaakt die betaalt

Landbouworganisatie LTO zal de Britse collega's steunen als die een schadeclaim indienen tegen de veroorzaker van de uitbraak van MKZ.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Joep

    Dit soort acties zijn ook wel wat voor de veroorzakers van dierziektes zoals bluetongue. De knut heeft nl. graag een vochtig leefgebied. Staatsbosbeheer ed. besteden wel een hoop geld aan de aankoop van "natuurgebieden", maar onderhouden hun gebieden niet. Onder het mom van de natuurlijke leefomgeving blijven boomstronken liggen rotten. Daar komen vervolgens houttorren op af. In Duitsland weten ze wel beter en wordt dit opgeruimd om plagen te voorkomen. Maar in Nederland moeten beekjes aangelegd worden, gebieden onder water gezet worden, om vervolgens oa knuttenoverlast te veroorzaken. Kijk eens in de staatsweien. Door gebrek aan voedingsstoffen worden de vegetaties eenzijdig: brandnetels, distels en jacobskruiskruid. Wel fijn zulke buren.

Of registreer je om te kunnen reageren.