Home

Achtergrond 1 reactie

Koningin en premier openen nieuwbouw WUR

Koningin Beatrix en minister-president Jan Peter Balkenende komen 4 september naar Wageningen om daar de geheel nieuwe campus van Wageningen Universiteit en Researchcentrum (WUR) te openen.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Jan

    Jammer dat onze gewaarde Koningin dit bolwerk van milieu activisten moet heropenen. Er zou een bezinning moeten komen op dit instituut dat een belangrijke adviesbron is voor onze regering. Deze adviezen hebben vaak een politieke lading. Want er zijn nogal wat twijfels over het nut van het ammoniak beleid,en recentelijk ook het advies aan mevr. Kramer om de meetdiepte van het grondwater niet in de pas te laten lopen met alle andere Europese landen. Misschien is 4 september een geschikte datum voor een demonstratie van alle boeren in Nederland tegen het milieubeleid dat in Wageningen vaak zijn oorsprong vindt

Of registreer je om te kunnen reageren.