Home

Achtergrond

Kameroen trekt aan Nederlandse tuinbouw

De Netherlands-African Business Council (NABC) en SUNSIA organiseren in samenwerking met de Kameroenese Ambassade in Den Haag een vervolgmissie naar Kameroen voor Nederlandse tuinbouwbedrijven.

Tijdens de eerste missie van tuinbouwbedrijven naar Kameroen eind mei 2007 constateerden de organisaties al dat de Kameroenese overheid de komst van Nederlandse tuinbouwbedrijven graag wil faciliteren.

Door haar ligging met de vele verschillende hoogtes beschikt Kameroen over veel klimatologische zones. Kameroen is daardoor bij uitstek een interessant land voor land- en tuinbouw. Nu al worden grote delen van het land bebouwd met tropische gewassen waaronder rubber en palmolieplantages, met tropisch fruit en voedselgewassen.

De tweede missie naar Kameroen zal plaatsvinden van zondagavond 25 november tot en met woensdagavond 28 november 2007. In drie dagen tijd zullen in Kameroen mogelijke productiegebieden worden gezocht en zijn er besprekingen met adviseurs en agrarische technici om juist beeld te kunnen krijgen van het land en haar mogelijkheden.

Meer informatie en aanmelding via www.camerooninbusiness.com

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.