Home

Achtergrond 727 x bekeken 14 reacties

Jongen (13) komt om door ongeluk trekker

Een 13-jarige jongen uit Waardenburg is gisteravond om het leven gekomen door een ongeluk in het Gelderse Neerijnen.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Natasja

  Heel veel sterkte met het verlies. Vreselijk om je kind te verliezen, op wat voor manier dan ook.
  Wat ik wel wil zeggen is, dat het op een boerderij heel normaal is dat kinderen al vroeg op een trekker rijden en daar vaak ook heel goed mee vertrouwd zijn. Volgens mij is dit ongeluk, gewoon heel erg pech hebben. Ik zie zelf ook hoe gek onze kinderen op trekkers zijn en die zullen vast op jonge leeftijd leren trekkerrijden!

 • no-profile-image

  Corry

  Geen onderwerp om reacties op te roepen via de mail. Journalisten/redactie moeten wijzer zin!

 • no-profile-image

  Anton

  Voor de ouders heel veel sterkte toegewenst met dit niet te verteren verlies.

  En wat de discussie betreft, niet de plaats en de tijd hiervoor.

  Laait alleen op als het weer te laat is. En het vingertje opheffen naar een ander.

 • no-profile-image

  Sonja

  Achteraf is het makkelijk praten ja, maar daar komt die jongen niet mee terug.

 • no-profile-image

  jeffrey

  hoe oud was jezelf dat je met de trekker bezig was zonder ouderlijk toezicht? weet wel dat i,k in ieder geval weinig ouder was dan 13

 • no-profile-image

  M

  Wat doet een jongen van 13 die nog geen tractor mag rijden 's avonds om 11 uur nog op de weg. Ouders je geeft toch niet z'n duur ding mee aan een jongen van 13, hopelijk leren andere ouders hiervan. Voor deze ouders is het te laat.

  Heel veel sterkte met het verlies.

 • no-profile-image

  -

  Moet je je nu nog druk maken of hij wel of niet op de tractor had mogen rijden? Met dit te zeggen krijg je hem ook niet terug. Zijn zus is mijn collega, het is erg genoeg.

 • no-profile-image

  Jose

  geen leeftijd om alleen met de tractor te
  werken.

 • no-profile-image

  Hilde Segers

  Eigenlijk mogen de ouders, famillie en vrienden deze reacties niet lezen, Mijn innige deelneming naar hen toe, géén woorden zijn er om u te kunnen steunen in uw verdriet. Er zullen ontelbaar mooie momenten zijn waaraan u zich kan herinneren, ik wens jullie zeer veel sterkte, zeer veel.

 • no-profile-image

  josé

  bij ons hebben de kinderen ook wel tractor gereden maar dan zat er iemand bij op de tractor of was er altijd vlakbij bezig om het in de gaten te houden.

 • no-profile-image

  Albert

  Ja dat zal allemaal wel wat jullie nu zeggen maar ik weet verder niet hoe het is gegaan! een ongeluk zit in een klein hoekje is mij geleerd en bij het trekkerrijden (het gaat dan wel niet zo snel) zit je ook zomaar in de sloot ofzo als je er met je hoofd niet bij bent of er iets niet goed werkt! ouders in elkgeval heeel veel sterktje amoi!!

 • no-profile-image

  jan

  Sommige kinderen van 13 jaar kunnen beter trekkerrijden als jongere van 16 jaar die bij de loonwerker werken en een paar dagen ervaring hebben en meteen al zonder de trekker en machiene goed te kennen al over de weg heen sturen.
  Ik begon trekker te rijden toen ik 7 jaar was en toen ik 9 was al bij een andere boer toen ik 10 jaar was al zonder toe zicht op m'n 11 ging ik al stukjes over de weg toen had ik al wel 4 jaar ervaring, klopt wel weinig maar dat was echt 10 meter met de boer er bij nu ben ik 13 en rij ook wel eens gewoon over de weg met een trekker van 140 pk ik heb nu dan al 6 jaar ervaring vast meer als sommige vakantiewerkers van de loonwerker en ik ken de machines goed ik heb eerst met de machienes over het land gereden en geleerd hoe ze remmen en die dingen.
  Ouders heel veel sterkte!!
  jow

 • no-profile-image

  Adrie

  misschien geen leeftijd om op de trekker te werken, maar het is wel interesant om iets te doen wat niet mag, doen jullie nooit iets fout? doen jullie noit dingen die niet mogen?

 • no-profile-image

  Cornelis van Wijk

  Beste mensen,

  heb alle reacties gelezen. Het is heel vreselijk dat dit gebeurd is, maar laten we geen bestraffende vingers uitsteken. De jongen woonde niet eens op een boerderij maar had een oude trekker waar hij wel mee ging rijden. Was op die avond op visite bij een man die net terug was uit het ziekenhuis en maar 2 km bij hem vandaan woont. Omdat hij om 23 uur nog steeds niet thuis was heb de familie de politie ingeschakeld. Dus reacties van onverantwoord op de trekker laten en zo laat in de avond zijn natuurlijk niet terecht. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk. De weg maakt in ieder geval wel een paar haakse bochten hoe het verder heeft kunnen gebeuren (rij- en of kijkgedrag) kunnen we beter laten rusten. Familie heel veel sterkte met dit verlies.

Laad alle reacties (10)

Of registreer je om te kunnen reageren.