Home

Achtergrond 2 reacties

Inflatie en kostprijs

De wereldwijde prijsstijging van landbouw- en voedingsproducten begint langzaam maar zeker Europa te raken.

Agrarisch Dagblad

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Gerrit

    Tja, het landbouwbeleid van de EU was voor velen een steen des aanstoots. Nu het grotendeels wordt afgebouwd en daardoor de prijzen gaan fluctureren moet de consument niet zeuren in Europa. Voorheen kon men voor een paar honderd euro op elke hoek van de straat voor een betaalbaar prijsniveau eten kopen. Welnu de steen des aanstoots is weg en uw belastinggeld gaat niet meer naar het EU-landbouwbeleid. De consument kan het nu rechtstreeks met de verkoper/producent van voedsel afrekenen.

  • no-profile-image

    boris

    Voedsel gaat steeds schaarser worden,dit heeft bijna niemand in de gaten.Men mag er van uit gaan dat de burger binnen enkele jaren mag rekenen met een voedselprijsstijging van meer als 50 procent.

Of registreer je om te kunnen reageren.