Home

Achtergrond 517 x bekeken

Herman Kemper

Herman Kemper van Kemper Kip in Doetinchem is genomineerd voor de titel ’Held van de Smaak’.

De verkiezing Held van de Smaak wordt gehouden in het kader van de Week van de Smaak die van 24 t/m 30 september 2007 voor het eerst landelijk plaatsvindt. Hiervoor zijn producenten, koks en andere ambassadeurs van de Echte Smaak genomineerd. Het zijn mensen die hart hebben voor lekkere producten van het seizoen of uit de regio.

Iedereen kan stemmen via website

Via de website weekvandesmaak.nl kan iedereen zijn stem uitbrengen voor de publieksprijs. Op 23 september maakt de jury bekend wie de titel Held van de Smaak 2007 mag gaan voeren.

Nominatie wegens kwaliteit Kemper Kip

Herman Kemper is genomineerd, omdat hij met zijn Kemper Kip laat zien dat je een kwaliteitsproduct breed in de markt kunt zetten. Zijn Kemper Landhoen kan concurreren met bekende buitenlandse topkippen. Herman Kemper beheert de volledige keten, waardoor hij zelf de kwaliteit van zijn product kan bewaken en werkt samen met Achterhoekse boeren die de kippen houden. Zijn rassen groeien langzaam, krijgen biologisch voer en hebben vrije uitloop. Ook het slachten vindt in een kleine slachterij (in Uden) in eigen beheer plaats. Herman Kemper heeft laten zien dat in een markt waar prijs allesbepalend is, toch ruimte is voor topkwaliteit.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.