Home

Achtergrond 1 reactie

Groenteboer wil nieuwe producten keuren

De koepel voor groentespeciaalzaken ADN wil nieuwe producten met een panel gaan beoordelen voor de aangesloten leden.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Peter van Zeijl

    Uitstekend initiatief van het ADN om de neuzen in de sector een kant op de krijgen. De AGF detailhandel is als geen ander kanaal instaat goede informatie bij nieuwe producten mee te geven. Met professionele centrale coaching kunnen de detailisten een cruciale rol gaan spelen bij de introductie van nieuwe producten in Nederland. Belangrijk hierbij is wel dat dit er als een organisatie met de markt wordt gecommuniceert en dat alle deelnemende bedrijven de producten voeren.
    Daarom een goede zaak ADN gaat investeren om het AGF etailhandelskanaal een vooruitstrevende positie bij de verkoop van nieuwe groentesoorten te laten innemen is daarom een goede zaak.

Of registreer je om te kunnen reageren.