Home

Achtergrond 382 x bekeken

Greenery start offensief om afnemers te paaien

The Greenery start een offensief om klanten te behouden of terug te winnen na het vertrek van diverse leden van de familie Van den Heuvel.

Dit heeft het bedrijf vandaag bekend gemaakt.

Op de afdeling import (Hagé) is een nieuwe directie geïnstalleerd. Tevens zijn voor diverse importregio’s nieuwe managers aangesteld. Ook zal de verkoop van het importproduct voortaan beter worden geïntegreerd in de huidige verkoopstructuur. Dit is volgens algemeen directeur Philip Smits toch al een wens van de klanten.

Het vertrek van diverse leden van de familie Van den Heuvel en andere importmedewerkers heeft voor onrust gezorgd onder de klanten. Om deze onrust weg te nemen heeft de nieuwe directeur Eyo Nienhuis de afgelopen tijd al diverse klanten bezocht. Hij gaat deze ronde voortzetten en neemt daarbij af en toe ook hoogste baas Philip Smits zelf mee. Nienhuis stelt in een toelichting dat het vertrek van een groot aantal medewerkers vervelend is en zorgt voor onrust, maar dat zoiets nu eenmaal ook nooit helemaal kan worden voorkomen. The Greenery is in ieder geval vast van plan om de hierdoor ontstane leemtes snel op te vullen en de dienstverlening op peil te houden.

Of registreer je om te kunnen reageren.