Home

Achtergrond 156 x bekeken 2 reacties

Europa warmt sneller op dan ooit gedacht

De klimatologische opwarming in West-Europa is groter ooit gedacht, aldus een Engels-Zwitserse studie die deze week in het vakblad Journal of Geophysical Research wordt gepubliceerd.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Gerrit

  Klimaatverandering is van alle tijden alleen nu is het de opwarming van de aarde omdat ene Al Gore daar een film over gemaakt heeft!! In de jaren 70 was men nog bang voor een nieuwe ijstijd!!!!!
  Ik kan me nog herinneren dat in de jaren tachtig(mijn middelbare schooltijd) wij bang werden gemaakt voor de zure regen d.m.v. angstaanjagende beelden van aangetaste gebouwen en bomen. Toen schreeuwden vele mileumensen van de daken dat er in het jaar 2000 geen blad meer aan de bomen zou zitten. Heb ik iets gemist of zo?
  Kijk en nu is het de opwarming van de aarde, het is een bedrijfstak die zichzelf in leven houd door de mensheid bang te maken.
  Ik kan me voorstellen dat de ontbossing in azië en zuid-amerika van invloed is op het klimaat dus is er vast wel werk voor die verontruste klimaat/mileu-deskundigen aan de andere kant van onze planeet!!

 • no-profile-image

  Harm

  Laat men eerst maar eens zorgen dat men weet hoe de luchtverandering onstaat. Water houd warmte beter vast dan co2 en dat zit heel wat meer in de lucht dan alle andere gassen. Lachgas methaan co2 en welk ander leuke gassen die met enkelet tiende procenten aanwezig zijn

Of registreer je om te kunnen reageren.