Home

Achtergrond 176 x bekeken 1 reactie

Dierenbescherming wil richtlijn door LNV laten uitvoeren

De dierenbescherming is er fel op tegen dat de nieuwe richtlijn vleeskuikenwelzijn door het Productschap Pluimvee en Eieren in medebewind wordt geïmplementeerd.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Hobbydierhouder

    Wolleswinkel z'n mond vol over profileringsdrang van Smits?
    Hij is zelf een een tl-buis in antimaterie als het erop aankomt. Zal nooit vergeten hoe hij op het NOS journaal zei n.a.v. uitbraken van vogelpest augustus 2005 in Rusland dat er al 'een dode' gemeld was in Kazachstan wat je reinste onzin was.
    Of hij is gewoon stiekem jaloers op Smits omdat die de discussie wèl aan wil gaan terwijl W zelf discussies juist uit de weg gaat. Leuk voorbeeld o.a. de uitdaging met een hobbypluimveehouder in discussie te gaan met de Barneveldse Courant erbij.

Of registreer je om te kunnen reageren.