Home

Achtergrond 173 x bekeken 2 reacties

Dierenactivistenkamp verloopt rustig

Het internationale dierenrechtenactivistenkamp in Appelscha dit weekeinde is relatief rustig verlopen. Dat stellen de politie in Friesland en burgemeester Harry Oosterman van de gemeente Ooststellingwerf

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Daan

  De, voornamelijk vanwege de stemmingmakerij waaraan diverse CDA-politici zich schuldig hebben gemaakt, in Appelscha op de been gebrachte politie had heel goed elders in Friesland kunnen worden ingezet. Er is nauwelijks politiecapaciteit beschikbaar om op te treden tegen lieden die écht overlast en schade veroorzaken (zoals vandalen die voortdurend de openbare ruimte 'terroriseren'). Het enige noemenswaardige incident in Appelscha is zelfs ontstaan door de buitenproportionele politieaanwezigheid. Kun je het dierenrechtenactivisten kwalijk nemen dat ze workshops volgen om te leren hoe te handelen in geval van arrestatie als ze op deze manier tegemoet worden getreden door de politie...?
  De bushokjes bij mij in de buurt zijn overigens dit weekend weer van hun glas ontdaan. Waar zou de politie zijn geweest...?

 • no-profile-image

  ms beastly

  het zou de media sieren om ipv de activisten steeds op negatieve manier te belichten, het dierenleed eens op de voorpagina te zetten. Zoals wat er gebeurd in laboratoria -alle undercoverfilmpjes zijn makkelijk te vinden op internet- en hoe de pelsdieren het vel over de oren wordt gestroopt. De wantoestanden bij de slachthuizen. maak daar eens wat foto's en artikelen dan weet de wereld wat de dierenactivisten willen stoppen.

Of registreer je om te kunnen reageren.