Home

Achtergrond 202 x bekeken 1 reactie

Boeren niet bang voor dierenactivisten in Appelscha

LTO Noord roept Friese boeren in en nabij Appelscha op tot kalmte. De organisatie verwacht geen noemenswaardige problemen, van boeren noch activisten.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Johan Verhulst

    Er wordt net gedaan alsof dierenactivisten vreselijke mensen zijn, maar laten we eens eerlijk zijn. Ik vind het goed wat ze doen. Zonder eigenbelang nemen ze het op voor andere levende wezens die niet voor zichzelf op kunnen komen en op allerlei manieren worden uitgebuit, bestolen (melk, eieren, hun lichamen), gepijnigd en soms gemarteld. En dat allemaal zonder enige dank onzerzijds. We vinden het maar normaal, maar dat is het natuurlijk niet. We moeten eens kijken naar degenen die de dieren zo misbruiken en niet naar degenen die het voor ze opnemen. Het is de omgekeerde wereld. Ook dieren willen gelukkig zijn, net als wij. Het is een schande dat we maar steeds toekijken hoe hun dagelijks leed wordt aangedaan en het is nog erger dat we zo respectloos spreken over diegenen die zonder enig eigenbelang het voor hun opnemen. Actievoerders, ik ben blij dat jullie echt iets doen voor de dieren, al is het maar het onder de aandacht brengen van deze wantoestanden, want we doen maar al te graag alsof er niets aan de hand is.

Of registreer je om te kunnen reageren.