Home

Achtergrond 228 x bekeken 3 reacties

Afroming

Anita Heijdra, veehouder in IJsselstein, vraagt zich af waarom boeren zich steeds inkomen laten afpakken.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Hertog Jan

  Michel schreef:"Hierdoor weten boeren te weinig wat er in de wereld te koop is. Met als gevolg dat de sector zich structureel te kort doet en zich met te weing respect laat behandelen".

  Wat is volgens jou dan de remedie Michel?

 • no-profile-image

  Bosma

  Ik ben het er hellemaal mee eens wat Anita Heijdra hier vertelt, maar wat er aan te doen. { 14 dagen de melk weg laten lopen } voor mij geen optie met een toren hoge financiering en 70 uur werken in de week , ik vraag me wel eens af waar wij de tijd weg halen voor ons gezin.
  Dus dit is een taak van onze bestuurders
  die dat , naar mijn mening nog steeds niet naar behoren doen.
  Maar ik ben voor actie's.
  want ik heb er bijna genoeg van, en dat zou pas dood zonde zijn.
  mvg bart.

 • no-profile-image

  Michel van de Gevel

  Waarom boeren zich laten "bestelen" ?

  Naar mijn mening is de agrarische sector nog altijd te veel in zichzelf gekeerd. Hierdoor weten boeren te weinig wat er in de wereld te koop is. Met als gevolg dat de sector zich structureel te kort doet en zich met te weing respect laat behandelen.

  Michel van de Gevel

Of registreer je om te kunnen reageren.