Home

Achtergrond 2 reacties

Zoon Al Gore gepakt met drugs in hybrideauto

De Amerikaanse politie heeft gisteren de zoon van de voormalige vice-president van de Verenigde Staten Al Gore aangehouden omdat hij met hoge snelheid in zijn hybrideauto over de weg raasde.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    jan

    Ja kan maar een ding zeggen,die al Gore3 zijn zoon,ach die komt wel weer op vrijenvoeten,wand pa is tog die zogenaamde milieufrik,nu dat is dan wel het laaste waar je vertouwen in moet hebben,het enigste waar hij voor gaat is zijn zakken vullen,via zijn zogenaamde opwarming organisatie,en mensen die daar dan nog in trappen.Nou wie zijn de grootste vervuillers mensen ja u raad het al,en daar moet wij dan geld aan betaalen,het is gewoon mooi praten en dan over andermans rug zijn zakken vullen,u weet toch ook wel dollar teken als dat bij een amerikaan weg val,ja dan is er echt armoe,en daar hoor je meneer El Gore niet over,want als teken weg valt dan beteken je ook lettelijk dat je echt niet meer bestaat voor ze .Al Gore nooit dus geen cent

  • no-profile-image

    jan

    Ja kan maar een ding zeggen,die al Gore3 zijn zoon,ach die komt wel weer op vrijenvoeten,wand pa is tog die zogenaamde milieufrik,nu dat is dan wel het laaste waar je vertouwen in moet hebben,het enigste waar hij voor gaat is zijn zakken vullen,via zijn zogenaamde opwarming organisatie,en mensen die daar dan nog in trappen.Nou wie zijn de grootste vervuillers mensen ja u raad het al,en daar moet wij dan geld aan betaalen,het is gewoon mooi praten en dan over andermans rug zijn zakken vullen,u weet toch ook wel dollar teken als dat bij een amerikaan weg val,ja dan is er echt armoe,en daar hoor je meneer El Gore niet over,want als teken weg valt dan beteken je ook lettelijk dat je echt niet meer bestaat voor ze .Al Gore nooit dus geen cent

Of registreer je om te kunnen reageren.