Home

Achtergrond 670 x bekeken 3 reacties

Zara Whites stript tegen vleeseten

Bloot lopen tegen vleesconsumptie. Het werkt niet, maar het is wel een sympathiek, zomers idee.

Hè hè, het is komkommertijd. Of bloemkolentijd. Grote bloemkolen. Wat lees ik namelijk zojuist: Rotterdam is vandaag het toneel geweest van dierenactivisme. Jawel.

Dierenactivisme 2.0

Nee, u hoeft niet weg te duiken. Er ging niets in de fik. Ook kwamen er geen bivakmutsen, dreigtelefoontjes of onvriendelijke leuzes aan te pas. Vandaag hebben wij dierenactivisme 2.0 mogen aanschouwen. Het is vriendelijker, het is menselijker. Want het kan ook anders.

Dat heeft Zara Whites laten zien. Vroeger was deze Zuid-Hollandse een pornoster en als zodanig vooral in de weer met mensen. Tegenwoordig is ze begaan met dieren en actief voor de internationale dierenrechtenorganisatie Peta. Zo vrolijk is die club niet altijd, maar dat was de actie van vandaag wel.

Geheel ontbloot begaf Zara Whites zich tussen het winkelend publiek om dat aan te sporen geen vlees meer te eten. Ik citeer even uit het ANP-bericht: ,,Dieren zijn geen borstlappen, dijbenen of ribstukken'', aldus Whites. Volgens haar hebben dieren ook gevoel en willen zij net zo leven als mensen. ,,Door mijn lichaam te ontbloten, hoop ik anderen de voordelen te laten zien van het vegetarisme.''

« vorige | volgende »

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Hendrik

  Ik heb mijn vrouw gevraagd per onmiddelijk vegetarisch te gaan eten.

 • no-profile-image

  victor

  geweldige actie ik ben zelf vegetarisch (van mij mag zara het iedere dag doen)

 • no-profile-image

  Jack

  'k heb het altijd gedacht maar weet het nu zeker.

  VEGETARISCH, HET HEEFT ALLEMAAL NIKS OM HET LIJF!

  Geef mij maar een mooi uitgekleed varken op mijn bord.

Of registreer je om te kunnen reageren.