Home

Achtergrond

Winnaars week 28

WINNAARS WEEK 28


iPod Shuffle:

J.M. Lindhout uit Poortvliet

Trekker Miniatuur
G. Hoekstra uit St. Jacobiparochie, H.e. Hoeke uit Leerbroek, P. Meijers uit Tienhoven, K. van den Bosch uit Balkbrug en C.E.J.M. de Bruijn uit kraggenburg

Opa Stripboek
J.L.M. Dekkers uit Waterlandkerkje, M. Brand-Meerkerk uit Wijngaarden, J. Hoitink uit Slootdorp, M. Boele uit Haastrecht, A. de Vries uit Ulrum, A. Neplenbroek uit Hoonhorst, W. de Weerd uit Koekange, P. Visser uit Langelille, R. den Ridder uit Made en J. Slager uit Zwolle.

WINAARS WEEK 27


iPod Shuffle:

G. De Muyt uit Vlissegem (België)

Trekker Miniatuur
W. Priems uit Berlicum, T. van der Lee uit Lunteren, B. Eggens uit Odoornerveen, H.C.M. Beenders uit Ens en Fam. Wellen-Weekamp uit Slagharen.

Opa Stripboek
S. Eisenga uit Ee, J. de Bie uit Tuil, J. Boeve uit Oldebroek, I.C.M. Vossen uit Ell, Fam. op 't Hof uit Harskamp, M.T. Boersma uit Oldetrijne, J.W. van Bodegraven uit Baambrugge, E.M. Koskamp uit Aalten, E. Kroes uit Elspeet en K. Verduijn uit Reeuwijk.

WINNAARS WEEK 26


iPod Shuffle:

P. Boonman uit Bellingwolde

Trekker Miniatuur
L.M.M. van Dreumel uit Oijen, C.J. Kempenaar uit Aarlanderveen, G. Bruggink uit Kamperveen, H.J. Hissink uit IJzerhorst en P. v.d. Pol uit Middenmeer.

Opa Stripboek
N.J. Kuijers uit Staphorst, J.H.M. Deusings uit Schimmert, A.H. Manenschijn uit Lemele, J. Limpers uit Loenen, R.H. Ruesink uit Zelhem, L. Pennings uit Aalten, P.M. de Haan uit Nigtevecht, L. Puttemans uit Kelfs Haacht, M. Bos uit Amersfoort en C. J. Kolff uit Slootdorp.

WINAARS WEEK 25


iPod Shuffle:

W. Homan-Schoemaker uit Boerakker

Trekker Miniatuur
R. Grijpstra uit Gytsjerk, E.C.J. van Dijck, A. Damsteegt uit Streefkerk, G. Kuipers uit Tilligte en L. Flikweert uit Ouwerkerk

Opa Stripboek
J.D. Colijn uit Doeveren, J.C. Ouwendijk uit Bodegraven, P. Nonnekes uit Goes, M. Klever uit Benschop, P.A.M. Haanstra uit Nijeholtwolde, W.M.J. Beuker uit Zeijerveld, N. van Kreuningen uit Abbenbroek, J. Meems uit Mussel, R. Jager uit Leidschendam en A.J. van Wingen uit Baarland

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.