Home

Achtergrond 188 x bekeken 1 reactie

Verburg denkt veel aan haar positie te doen

"Daar valt nog veel aan te doen’’. Dat is de reactie van minister Verburg op haar laatste plaats in de vertrouwenspeiling in ministers.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    jan

    Hoera dan is er nu een schoonetaak,voor MV,Verburg aan gekomen op haar imago wat op tepoetsen,en wel die fusie van Nerderlans trots tegen tegaan,en testoppen als ze dat al wil.Of is het net als die groot grondbeziter van een veerman,u weet wel die over de ruggen van zijn eigen mensen,lekker in frankrijk zit en die toen wel werd gezegt,dat had hij niet mogen doen,ook dat is CDA en die verburg is en word cent beter let maar op,ze zit voor haar eigen belang en niet voor de boeren.Als ze zegt dat ze daar aan gaat werken,ja dan een taak zorg dat nederland niet meer in de uitverkoop raakt,meschien dat ze dan wel een plaatsje op de rang lijst omhoog klimt,ik heb daar overgens sterk mijn twijfels over.Wand u weet regeren is voor uit zien zegt die huilenbalk,dat had dus in zakken vullen en weg wegzen.Dus als MV Verbug een goede daad wil verichten,laat ze dan echt op gaan staan,en Nutricia dat ze er voor zorgt niet ook in buiten landse handen valt,dan meschien mag ze een beetje trots op haar zelf zijn ik zij meschien

Of registreer je om te kunnen reageren.