Home

Achtergrond 182 x bekeken 2 reacties

Rabobank past reclame-uiting aan

De Rabobank trekt zich niet terug als sponsor uit de wielersport, nu Michael Rasmussen op staande voet is ontslagen, maar de bank past wel zijn reclame-uitingen aan.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Jan

    Deze sport past niet bij een bank die duurzaamheid zo hoog in het vaandel heeft staan

  • no-profile-image

    corrie

    Met veel plezier volg ik al jaren het fietsen. Wielrenners zijn net boeren moeten ook alles melden aan derde. Waar blijft de sport als je altijd 3 maanden van te voren moet weten waar je bent dit is een onmogelijke buroacratie die niemand wil en niets met fietsen te maken heeft. Rasmussen is geregeld gecontroleerd en nog niet betrapt geweest wat willen wij nu eigenlijk??? Wij weten tochook niet wat er in het vlees vaan zuid america zit en toch word overspoelt met dit vlees.

Of registreer je om te kunnen reageren.