Home

Achtergrond 152 x bekeken 1 reactie

Openheid gewenst

De Algemene Inspectie Dienst (AID) meldt niet alle inbeslagnames van vee die de instantie doet.

Agrarisch Dagblad

Eén reactie

 • no-profile-image

  lid

  De aid meldt zegt niet alle inbeslagnames te melden. Ze wil hier mee vlaten veronderstellen dat ze veel werk hebben. Er zit een reorganisatie op het het ministerie van landbouw aan te komen en zijn bang voor hun baantje te verliezen. Ze kunnen nergens anders aan een baan komen omdat ze een middelbare landbouwopleiding hebben en nergens anders aan een baan konden komen of het ouderlijk landbouwderijf geen toekomst had. Ze zijn dan maar bij de aid gaan werken om de boeren te treiteren met de regeltjes (nummerloze runderen euthanaseren). Ze zoeken met alle macht meer werk op om een hogere functie te bemachtigen over de ruggen van de boeren. Ze treiten de boeren met hun onnodige dubbele controles en zien het liefst de boer stoppen met hun bedrijf door hun pesteryen Ik begrijp niet dat julie de aid niet doorhebben
  Als juliie nog zoveel onzin over de aid schrijven dan zeg ik mijn lidmaatschap op
  Dit schrijven niet doorgeven ivm sancties
  aid die keihard zijn ook emailadres niet

Of registreer je om te kunnen reageren.