Home

Achtergrond 1 reactie

Ook Duitse consumenten willen koe in de wei

Duitse consumenten weten de koe in de wei te waarderen als landschappelijke waarde.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Mark te Boekhorst

    Ik wordt wel eens moe van wat de mensen allemaal zeggen. De biologische landbouw wordt ook al jaren lekker gemaakt met wat de mensen zeggen meer te willen betalen. Mensen zeggen veel maar doen weinig. Dus die twintig procent is wat mij betreft een lachertje. Leg de produkten maar eens naast elkaar op het schap in de winkel en kom dan met cijfers over het verkoopsucces van 20 procent duurdere producten. Deze cijfers zijn volgens mij onrealistisch maar worden in discussies zomaar voor waar aangenomen, wat volgens mij een scheve kijk geeft op de zaak. "Die boeren kunnen 20 procent meer voor de melk krijgen en nog lopen hun koeien niet in de wei!!"

    Ik ben zelf veehouder en mijn koeien lopen in de wei.

Of registreer je om te kunnen reageren.