Home

Achtergrond 1 reactie

Ontslagen bij Fair Trade

Door financiële problemen moeten veertig van de tachtig arbeidsplaatsen bij Fair Trade Original verdwijnen.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Wouter

    Erg jammer. Fair trade is namelijk een goede manier om armoede bij boeren in ontwikkelingslanden te verminderen. Het is namelijk een gelijkwaardige manier van omgaan met boeren in ontwikkelingslanden: zij leveren een kwalitatief goed en milieuvriendelijk grpeoduceerd product en ze krijgen een eerlijke prijs, waarmee ze ook de dokter en het schoolgeld van hun kinderen kunnen betalen. Hierdoor kunnen de boeren zichzelf uit hun armoede halen.
    Gelukkig verkopen wereldwinkels en veel supermarkten nog steeds fair trade chocola, rijst, wijn, thee, tropisch fruit, vruchtensappen, koffie etc.

Of registreer je om te kunnen reageren.