Home

Achtergrond 1 reactie

Nieuwe bomen geplant in gekapt bos Schinveld

Voorzitter Jacques Fijnaut van de Vereniging Stop AWACS en actievoerder Peter Polder van GroenFront! hebben zaterdagmiddag twee nieuwe bomen geplant in het vorig jaar gekapte bos in Schinveld.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Pieter

    Zoals gewoonlijk eisen actiegroepen zoals GroenFront zichzelf rechten toe die ze niet bezitten. Ook zetten ze anderen aan om de acties van Groenfront te volgen. Als dan anderen hierop reageren dan zijn dat flauwe en kinderachtige acties van gefrustreerde mansen. Deze "gefrustreerde" mensen horen dit inderdaad niet te moeten doen. Of hoeven doen. Hiervoor hebben we andere overheidsinstanties, echter laten deze het natuurlijk weer afweten. Ben ook zeer benieuwd welke acties de milieuactivisten ontplooien na hun opleiding in Appelscha.

Of registreer je om te kunnen reageren.