Home

Achtergrond 1 reactie

Nederlanders willen beloning voor dienstbare boer

De meeste Nederlanders -90%- vinden dat boeren beloond moeten worden voor groene en blauwe diensten voor natuur en landschap.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Gerrit

    Kijk dit is ook wat veel boeren ook vinden maar wat politici nog niet door hebben! Het landschap is zo aantrekkelijk door de verscheidenheid. Opkopen van landbouwgrond voor natuurbeheer is de reinste verkwisting van belastinggelden. En een landschap dat niet meer beheert word (door agrariers) verliest zijn aantrekkelijkheid. We moeten ophouden met het opkopen van landbouwgrond voor natuur/verbindingszones en andere flauwekul. Vruchtbare landbouwgrond uit productie nemen terwijl die in de nabije toekomst hard nodig is voor voedselproductie (of bio-brandstoffen) is achterhaald door de tijd.

Of registreer je om te kunnen reageren.