Home

Achtergrond 2 reacties

Nederland moet rol van biobrandstoffen positief zien

De urgentie om wat met biobrandstoffen te doen in Nederland wordt niet hoog ingeschat, stellen Sip de Vries en Hedzer van der Kooi.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  rob

  Ja wat wil je nu je moet posietief denken,nu dat is dan wel iets waar ik groote moeite mee heb ben wel posietief.Kijk bv naar zonne energie,liep prima en veel mensen hebben dat aan geschaft,tot er zoon klootzak uit die regering huilen balk,het zonodig uit het regering beleid moest gooien,weg alleduur zamen projectie,van mensen die daar geld in geinversteerd.Ja en nu moeten we opeens de boibrandstoffen wel gaan promoten,terwijl ze dat in die regerings periejode daar voor dat tegen hebben gewerkt,in welke vorm dan ook,en nu moet als weer wel van die Huigelaar van een huilebalk moet maar eens eerlijk gaan worden en niet probeeren de mensen,voor te liegen wand daar zijn nu wel mee bezich.Biobrandstoffen prima maar liegen net zo als bij wielrennen,oef ook biobrandstof en dan als ontkennen,daar is deze huilebalk verdomt goed in.

 • no-profile-image

  Dhr H.Kras

  Nederland is een aardolie staat in de regering ziteen veel te grote vinger met belangen in de olie industrie.
  Dit is volgens mij een van de reden dat er geen posietief beleid is in deze.
  Het CO2 neutraal gebruiken van biobrandstoffen staat niet eens op een laagpitje.

Of registreer je om te kunnen reageren.