Home

Achtergrond 3 reacties

Milieu is weer in

De timing kon amper beter: enkele dagen na het grote spektakel van Live Earth komt Gerda Verburg naar buiten met de resultaten van een enquête.

Agrarisch Dagblad

Laatste reacties

 • no-profile-image

  de boer

  Veel zin, maar nog meer onzin kan er aan de milieu-kapstok worden gehangen. Niet alle voorstellen overleven, maar wat het wel haalt, maakt het leven er voor boeren niet gemakkelijker op.
  Ik vraag mij wel eens af: waar denkt "de burger", daar behoort de boer kennelijk niet toe, wat er gebeurt als men de WC doorspoelt? Of is het gemakkelijker te denken 'zo wordt de lucht weer fris'. Voor de aardigheid zou de "burger" eens geconfronteerd moeten worden met de analyses v.d. waterzuiveringsbedrijven. Daar wordt voor een groot deel hun shit geschoond. Daar wordt echt niemand vrolijk van.

 • no-profile-image

  Harry Bosman

  Waarom een cabrio Willem, dat is al zo gewoontjes. Koop een motor, omzeil je veel gemakkelijker de steeds maar toenemende files en met een beetje motor geef je de snelste cabrio al snel het nakijken. Ben je ook nog een beetje de " King of the road".

 • no-profile-image

  Harry Bosman

  Oeps, deze was uiteraard voor Willem bedoeld.

Of registreer je om te kunnen reageren.