Home

Achtergrond 1 reactie

Meediscussieren over landbouwbeleid

Iedereen kan meedoen aan een discussie over de rol van de landbouw en de toekomst van het gemeenschappelijk landbouwbeleid van de EU. Op de website van het ministerie van LNV kunt u uw mening geven over verschillende thema’s:

U kunt reageren op wat prominenten er over zeggen. Deelnemers aan dit forum moeten zich eerst registreren.

Voor het ministerie van LNV zijn de uitkomsten van deze discussie van betekenis voor het bepalen van het regeringsstandpunt over de toekomst van het landbouwbeleid. Daarover neemt de EU in 2008 een beslissing.

Henk Dokter

Eén reactie

  • no-profile-image

    g oomen

    alle burgers vinden het zo wel goed,alleen de alternatievelingen zullen hun stem verheffen,en dan krijg je nog meer onzinnige discussie,s zoals met dat ding van de partij der dieren.landbouw laatduidelijk zien wat en hou je het doet.als hetvoedselpakket 3* ZO DUUR WORDT praten ze wel anders.en dat gaat gebeuren

Of registreer je om te kunnen reageren.