Home

Achtergrond 1 reactie

Leo Tholhuijsen

Leo Tholhuijsen (1955) is sinds 1987 in verschillende functies werkzaam bij Boerderij. Van 1990 tot 1993 werkte hij bij het Agrarisch Dagblad.

In februari 2007 maakte Tholhuijsen de overstap naar de dierhouderijsectoren en werd hij chef de van de deelredacties Varkenshouderij en Veehouderij. Tevens is hij chef van de afdeling vormgeving van Boerderij. Tot aan februari 2007 was hij chef van de redacties Akkerbouw, Mechanisatie en Boerenleven.

Administrator

Eén reactie

 • no-profile-image

  Mark Logtenberg

  Leo,

  Ik kan uw e-mail adres niet vinden dus maar even zo.
  Ik deel uw stuk van 1-9-09 overAFZET ADVISEUR BETAALT ZICH TERUG.
  Maar niet dat stuk wat uw schrijft over NVV.
  Wij DGBbv hebben ook adviseurs langs de weg lopen sinds kort over boeren te adviseren over prijs. DGBbv geeft ook cursussen aan varkenshouders hoe ze moeten onder handelen, en heeft al jaren het benchmarkt systeem onder de naam BPO en VPO. Nu met de nieuwe dienst die DGB advies heet. Geven we een keukentafel advies hoe de varkenshouder er voor zorgt dat ze daad werkelijk het geld op de bank ontvangen.
  Wij zien al jaren dat een deel van de varkenshouder 10 duizenden euro's te weinig ontvangen. Misschien is het goed dat we elkaar een keer bijpraten. gr.Mark Logtenberg alg.directeur DGB groep

Of registreer je om te kunnen reageren.