Home

Achtergrond 173 x bekeken 3 reacties

'Landschap Nederland wordt lelijker'

Een meerderheid van bijna 60 procent van de Nederlanders denkt dat het landschap in de komende vijf jaar lelijker wordt.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Thom de Groot

  Het landschap is inderdaad aan het veranderen, door econmische ontwikkelingen, schaalvergroting en klimaatverandering dit laatste heeft ook weer te maken met economische ontwikkelingen. Kleinschalige biolgische landbouw moet worden gestimuleerd voor behoud van natuur en een gevarieerd landschap,ook moeten we streven naar een schonere industrie. Er wordt momenteel roofbouw gepleegd op ons landschap, waarbij een slappe overheid geen keuze durft te maken en mee drijft op de hipe van de dag.REGEREN IS OOK BEHEREN !!!!

 • no-profile-image

  Ine Verhoeven

  Zou het landschap nog lelijker kunnen worden? Met grove huizenbouw, te lelijk en te groot om nog mooi te kunnen zijn, overal langs de grote wegen gesitueerd, kun je geen mooi landschap creëren, wél wegwerken, hetgeen gestaag gebeurt! Overal beton, beton, beton, maar uh, welk landschap wordt hier eigenlijk bedoeld? Nederland is Nederland allang niet meer. Nederland wordt één stad, het zal zo lang niet meer duren, overal beton, geen dieren meer te zien en de weiden ingeruild voor huisje, boompje, hondje, of nee, niet eens: voor geplaveide 'tuinen', die zijn ook zo in trek. Wie is eigenlijk verantwoordelijk voor de ruimtelijke ordenig?

 • no-profile-image

  gerard

  Ja wat wil je anders met al die huizen en al die industrie die overal de grond uit gestampt wordt.

  Maar ja dat gebeurt als de €uro koning is!

Of registreer je om te kunnen reageren.