Home

Achtergrond 324 x bekeken 2 reacties

Krap aanbod groente en fruit Denemarken

De grootste Deense afzetmaatschappij voor groente en fruit, Gasa Odense Frugt og Grønt, vreest dit jaar omzetverlies in de orde van grootte van 10 procent wegens gebrek aan aanvoer als gevolg van de slechte teeltomstandigheden dit seizoen. Ook in Nederland is de aanvoer krap.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  hubert rademaker

  Onze Nederlandse stichting Corintec International ONG heeft onlangs een alliance strategique afgesloten met Corpoica ONG in Colombia voor de aanleg van 10.000 hectare maagdelijke landbouwgrond aan de oostkust van Colombia. Hier zullen displaced persons (boeren die geen illegale planten willen verbouwen) een blijvende sociale toekomst kunnen opbouwen.

  Aangezien Colombia zowel aan de oost- als de westkust grenst en een grote klimaatsvariatie heeft, kan men hier alle soorten fruit en froente kweken.

  Momenteel zijn wij bezig aan de realisatie van een geconcentrerde fruitsapfabriek die eigendom blijft van de boeren en waarvan de meeropbrengst lokaal voor sociale doelen gebruikt zal worden.
  Voor andere biologische groeten en fruitsoorten zoeken wij afnemers die wij in rechtsreekskontakt met deze corporaties willen brengen.

  Het zal de moeite zijn de website van Corpoica eens te bezoeken om zich er van te overtuigen dat Colombia enorm veel mogelijkheden heeft, mits men zich aan de regels houdt.
  Als U zich interesseert voor afname van bio produkten kan met ons kontakt opnemen, onze organizatie zoekt afnemers voor deze kwekers en kan de bio kwaliteit garanderen.

  U kunt kontakt nemen via corintec@gmail.com

 • no-profile-image

  Harm Ziel

  Wij hebben 2,5 ha rode bieten of voor de concumptie of wij laten ze uit groeien tot koeien ruwvoeder. Krapte op de groente markt ???0,15€ cent is er geboden, kom op zeg dat wordt de ruwvoeder prijs. Is er nog wel een markt of heeft iedereeen boter op zijn hoofd.

Of registreer je om te kunnen reageren.