Home

Achtergrond 2 reacties

Kleurstof voor vlees blijkt kankerverwekkend

Een rode kleurstof voor hamburgers en worstjes blijkt kankerverwekkend.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Freek

    Zou het nou komen doordat het om rood gaat, dat het niet zo best voor je is (net als in de politiek)?? of zouden alle kleurstoffen niet zo goed voor je zijn. Het is natuurlijk wel jammer dat dat spul niet meer mag, nog even en alles wordt biologisch. Dan kun je op iedere hoek van de straat gewoon natuurlijk lekkere spullen kopen en rijden ze niet meer naar het eind van de wereld om het bij ons te halen......

  • no-profile-image

    willem

    Ik kan mij natuurlijk vergissen maar volgens mij heb ik eerder op de basisschool al geleerd dat dat spul kankerverwekkend was, en hun komen er nu nog eens achter? Als ze nou eens ophielden met allerlei zooi door voedingsmiddelen te gooien zou dat niet het gezondst zijn...

Of registreer je om te kunnen reageren.